Temperatur
Skya
Nedbør
0 mm
Vind (m/s)
6 m/s
Vindertning
Laber bris fra nordøst
fre
Skya -2°
lør
Skya -3°
søn
Skya
man
Skya
tir
Skya
ons
Skya

Ga nesten opp, men så kom redningen - Seilmagasinet online

Den nye Røde Kors-båten vil bli 40 fot lang, og er en litt mindre variant av RC «Veritas» som Tjøme og Hvasser Røde Kors har. Den nye båten får ikke overraskende navnet «Jotun», og den skal leveres på sensommeren i 2017 fra verftet Aukra. Dette blir da ...und weitere »

Øyene - Roar Tandberg er død - Øyene

En dyktig politiker som var godt likt av alle, men som særlig brant for barn og unge. Lovordene er mange om Tjømes tidligere ordfører, Roar Tandberg (Ap), som døde brått torsdag formiddag, 76 år gammel.und weitere »

Roar Tandberg er død - Øyene

ENGASJERT: Å beholde losstasjonen på Hvasser var noe av det Roar Tandberg kjempet for gjennom sine tolv år som ordfører på Tjøme. Foto: Terje Wilhelmsen. Av Lars Døvle Larssen. Publisert: 08. desember 2017, kl. 13:56 Sist oppdatert: 08. desember 2017 ...

Lover julestemning tre søndager på rad - Øyene

Gerd Gellein Merkesdal er bestemora i hagen på Hvasser og de kommende søndagene er det juleåpent her. DEL. Hver jul, og en del andre ganger i året, holder hun åpent i Låven på Hvasser. "I bestemors hage" kaller hun det, og her er det litt av hvert å ...

Erna Solberg bekrefter tre bytter i regjeringen - Hegnar Online

Statsministeren gjør endringer i regjeringen. Ine E. Søreide blir utenriksminister, Frank Bakke-Jensen forsvarsminister og Marit Berger Røsland europaminister. Statsminister Erna Solberg, Marit Berger Røsland, Frank Bakke-Jensen og Ine Eriksen Søreide ...und weitere »

 

top